skip to Main Content
Bli medlem i vår klubb

Bli medlem i Nyköpings BK

Bli medlem i Nyköpings Brukshundklubb

Vill du ha kul tillsammans med din hund och känna en härlig gemenskap? Hos oss finns möjligheten att träna, gå kurs och träffa människor. För att gå våra kurser och nyttja våra planer behöver du vara medlem i vår klubb,  Nyköpings Brukshundklubb, en klubb där alla är välkomna!
Glöm inte att registrera dig via formuläret samtidigt som du betalar. Medlemsskapet gäller 1 år från inbetalningsdatum.

Dina medlemsförmåner

Du får fri tillgång till våra appellplaner, träningsrum, stugan och vårt medlemscafé. Du har även möjligheten att få hjälpa till i klubbverksamheten på olika sätt, vid tex tävlingar, kurser och styrelseuppdrag mm. Som medlem får du även andra rabatter på tex Arken Zoo och Back on Track-butiken i Nyköping mfl, försäkring via SBK samt Svenska Brukshundklubbens medlemstidning som kommer ut 6 ggr/år.

Helbetalande medlem

(A-medlem 560 kr/år)
När man blir medlem första gången i SBK sker det ofta då man börjar en kurs på en lokal brukshundklubb, eller att valpköpare av hund av SBK-ras söker direkt medlemskap i någon av SBKs rasklubbar. Se www.sbk.nuför information om vilka dessa raser och rasklubbar är.

Familjemedlemskap

(C-medlem 160 kr/år)
En A-medlems familjemedlemmar, folkbokförda på samma adress, kan bli C-medlem i samma lokala brukshundklubb som A-medlemmen. Då betalar familjemedlem bara en lokal klubbavgift.

Delbetalande medlem

(D-medlem 160 kr/år)
Den som innehar ett A-medlemskap i en rasklubb för någon av brukshundsraserna inom SBK (gäller alltså inte alla rasklubbar) och sedan vill gå kurs på en lokal brukshundklubb, kan bli D-medlem i den aktuella lokalklubben. Man betalar då bara en lokal klubbavgift. Detsamma gäller den som är A-medlem i en lokal brukshundklubb och vill bli medlem i ytterligare en lokalklubb. Är du osäker på om din rasklubb tillhör SBK kan du gå in här: www.sbk.se/hundar/brukshundraser

Betalning av medlemsavgift

Blir du medlem i samband med att du anmäler dig till en kurs hos oss så läggs medlemsavgiften automatiskt ihop med din kursavgift, du behöver ändå skicka in en ansökan om medlemskap i formuläret här brevid.

Vill du bli medlem utan att gå kurs, skicka in en medlemsansökan i formuläret brevid och betala in din medlemsavgift till vårat bankgiro: 573-1104, märk betalningen med ditt namn.

Anmälan medlem
Glöm inte att även betala in medlemsavgift för vald typ av medlemskap!
Annat medlemskap i någon av Svenska Brukshundsklubbens rasklubbar.
=
Vill du gå kurs?

För dig som vill utvecklas tillsammans med din hund finns det många olika valmöjligheter. Klicka här för att läsa om vilka olika kurser vi erbjuder dig och din hund.

Läs mer
Back To Top