Bli medlem i vår klubb

Bli medlem i Nyköpings BK

Bli medlem i Nyköpings Brukshundklubb

Vill du ha kul tillsammans med din hund och känna en härlig gemenskap? Hos oss finns möjligheten att träna, gå kurs och träffa människor. För att gå våra kurser och nyttja våra planer behöver du vara medlem i vår klubb,  Nyköpings Brukshundklubb, en klubb där alla är välkomna!
Glöm inte att registrera dig via formuläret samtidigt som du betalar. Medlemsskapet gäller 1 år från inbetalningsdatum.

Dina medlemsförmåner

Du får fri tillgång till våra appellplaner, träningsrum, stugan och vårt medlemscafé. Du har även möjligheten att få hjälpa till i klubbverksamheten på olika sätt, vid tex tävlingar, kurser och styrelseuppdrag mm. Som medlem får du även andra rabatter på tex Arken Zoo och Back on Track-butiken i Nyköping mfl, försäkring via SBK samt Svenska Brukshundklubbens medlemstidning som kommer ut 6 ggr/år.

Helbetalande medlem

(A-medlem 560 kr/år, registreras via knappen till höger)
När man blir medlem första gången i SBK sker det ofta då man börjar en kurs på en lokal brukshundklubb, eller att valpköpare av hund av SBK-ras söker direkt medlemskap i någon av SBKs rasklubbar. Se www.sbk.nuför information om vilka dessa raser och rasklubbar är.

Familjemedlemskap

(C-medlem 160 kr/år, registreras via formuläret till höger)
En A-medlems familjemedlemmar, folkbokförda på samma adress, kan bli C-medlem i samma lokala brukshundklubb som A-medlemmen. Då betalar familjemedlem bara en lokal klubbavgift.

Delbetalande medlem

(D-medlem 160 kr/år, registreras via formuläret till höger)
Den som innehar ett A-medlemskap i en rasklubb för någon av brukshundsraserna inom SBK (gäller alltså inte alla rasklubbar) och sedan vill gå kurs på en lokal brukshundklubb, kan bli D-medlem i den aktuella lokalklubben. Man betalar då bara en lokal klubbavgift. Detsamma gäller den som är A-medlem i en lokal brukshundklubb och vill bli medlem i ytterligare en lokalklubb. Är du osäker på om din rasklubb tillhör SBK kan du gå in här: www.sbk.se/hundar/brukshundraser

Anmälan medlem

I det nya digitala medlemsformuläret registrerar medlemmen själv sitt medlemskap gällande medlemsformerna ordinarie medlem och ungdomsmedlem. Uppgifterna från formuläret skapar automatiskt en registerpost i Medlem Online, genererar medlemsnummer och skickar en digital avi till medlemmens e-postadress.
För att registrera dig, klicka på knappen nedan.

Anmälan ditt medlemskap här!
Anmälan delmedlemsskap

För att registrera sig som del- eller familjemedlem behöver du fylla i formuläret här nedan:

Glöm inte att även betala in medlemsavgiften till bankgiro 573-1104 för vald typ av medlemskap! Märk betalningen med ditt namn.
Annat medlemskap i någon av Svenska Brukshundsklubbens rasklubbar.
=
Vill du gå kurs?

För dig som vill utvecklas tillsammans med din hund finns det många olika valmöjligheter. Klicka här för att läsa om vilka olika kurser vi erbjuder dig och din hund.