skip to Main Content
Kurser på Nyköpings BK

Våra kurser

Valpkurs

Kurs för alla valpar mellan 3-6 månader.

Unghund forts.

Kurs för hundar mellan 6-24 månader som gått valpkurs innan.

Unghund nyb.

Kurs för hundar 6-24 månader som inte tidigare gått någon kurs.

Vardagslydnad

Kurs för hundar som behöver träning i vardagslydnad.

Spårkurs

Kurs för alla som vill lära sig mer om personspår.

Rallylydnad

Kurs för alla som vill lära sig mer om rallylydnad.

Agility

Kurs för alla som vill lära sig mer om agility.

Lydnadskurs

Kurs för alla som vill lära sig mer om tävlings- och brukslydnad.

Gå kurs hos oss

Välkommen att gå kurs på Nyköpings Brukshundklubb!

Här kan du läsa om de olika kurser vi har i vårat grundutbud, det kan komma att erbjudas även andra kurser, så håll koll på på vår hemsida och på facebook där vi annonserar våra kurser och aktiviteter.

Här får du gå kurs för välutbildade instruktörer med erfarenhet av egen hund, alla deltagare tas om hand på ett bra sätt då varje kurstillfälle är 3×45 minuter. Kurserna innehåller såväl teori som praktiska övningar.

Instruktörer: Våra kurser hålls av erfarna instruktörer som är utbildade inom SBK, vi har även hjälpinstruktörer med i vår kursverksamhet. De är godkända och utbildade av NBK.

Medföljare: Du som vill gå kurs är välkommen att ha medföljare med på kursen. Den betalar endast 300 kronor för kursen. (Även medföljare ska vara medlemmar.)

Åldersgräns: Du som inte fyllt 16 år måste ha en vuxen medföljare vid varje kurstillfälle.

Observera! Vi betalar inte tillbaka kursavgifter för påbörjad kurs. Endast i undantagsfall vid sjukdom eller skada på hunden eller hundföraren och intyg från veterinär respektive läkare kan uppvisas kan avgiften betalas tillbaka. Förutsättningen är även att man inte gått fler än två kurstillfällen.

Så här anmäler du dig

Anmäl ditt intresse till den/de kurser du vill gå (du binder dig inte till något), du får då ett autosvar som en bekräftelse på din anmälan. Så snart det finns underlag för en kursstart blir du kontaktad via mail med mer information.

Kursanmälan
=
Back To Top