Träningsrummet

Boka träningsrummet

I klubbstugan finns det ett träningsrum som alla medlemmar har möjlighet att boka. Här är det alltid torrt, varmt och ljust oavsett vädret utanför!

Träningsrummet bokas i vårt bokningssystem boka.se. Man får boka max 1 timme per person och max 3 tillfällen åt gången.

Träningsrum på Boka.se

Kurser har förtur framför träning. Om någon bokat en träningstid som krockar med kurs så meddelar instruktören det i god tid.

Om du har glömt ditt inlogg så kan du söka i din mailkorg. När inlogget skapas så brukar man få ett mail med ämnet: Inbjudan till kalendern Träningsrum på boka.se. Mailet skickas ifrån svaraej@boka.se.

Om du behöver ett nytt inlogg kontaktar du Anna Wiström annawistromlindberg@gmail.com.

För att komma in i stugan och träningsrummet behöver du ha en tagg. Här kan du läsa hur du skaffar det!