Skotträning

Under sommarhalvåret är det skotträning varje onsdagskväll. De som vill vara med på skotträningen samlas 18.00. OBS! Skott kan förekomma fram till 19.00. En lista finns i klubbstugan för dig som kan tänka dig att vara med och hålla i skotträningen.

Sökträning

Klubbens officiella sökgrupp träffas varje söndag 9.30. Krav för att vara med i gruppen är att man har som målsättning att tävla och kan delta på träningen frekvent. Kontakta: Kristina Duvefelt vid intresse. 070-6346297.

Rallylydnad

På torsdagar klockan 18 är det öppen träning i rallylydnad. Alla som vill träna rallylydnad är varmt välkomna att vara med!

Öppen träning innebär att vi tillsammans kommer överens om hur vi vill lägga upp träningen. Var och en anpassar träningen efter sin egen nivå. Vi hjälps åt att bygga en bana och att plocka undan efteråt. Det finns inte någon instruktör utan alla hjälps åt efter bästa förmåga!

Mer information finns i Facebook-gruppen Rallylydnad Nyköpings Bk. Om du är medlem i Nyköpings BK och intresserad av rallylydnad så är det bara att ansöka om att gå med i gruppen!