Välkommen till Nyköpings BK!

Hitta hit

Nyköpings Brukshundklubb ligger vid Anderslund, cirka 4 km nordväst om Nyköpings centrum.

Vi rekommenderar att du använder Google Maps och söker på ”Nyköpings Brukshundklubb”. Om du vill använda Hitta.se eller Eniro så söker du på ”Anderslund Föreningsstuga 1” (de visar fel plats om man söker på ”Nyköpings Brukshundklubb”).

Vägbeskrivning

Från Nyköping:

Ta väg 52 mot Katrineholm. När du passerat Oppeby svänger du vänster vid skylten mot Nöthagen. Ta första vägen till höger (skyltat mot Oscarsbergs trädgård). Du åker förbi ett koloniområde på vänster sida och svänger därefter vänster in på Oscarsbergsvägen. Följ Oscarsbergsvägen tills du är framme på Nyköpings Brukshundklubb.

Från Katrineholm:

Följ väg 52 mot Nyköping och kör rakt  fram i båda rondellerna vid infarten till Skavsta flygplats. Cirka 1 km efter den andra rondellen svänger du till höger. Ta första vägen till höger (skyltat mot Oscarsbergs trädgård). Du åker förbi ett koloniområde på vänster sida och svänger därefter vänster in på Oscarsbergsvägen. Följ Oscarsbergsvägen tills du är framme på Nyköpings Brukshundklubb.

Besöksadress:
Anderslund Föreningsstuga 1