När du vill träffa likasinnade.

Om vår klubb

Basen i vår verksamhet är kursverksamheten där vi tillhandahåller kurser inom ett brett spann. Allt från hundägarutbildningar till aktiveringskurser och avancerade tävlingskurser. Vi erbjuder dessutom MH- och BPH, tävlingar, föreläsningar, träningsgrupper, ungdomsverksamhet, seniorverksamhet och mycket annat. Vi är en aktiv klubb som har cirka 400 medlemmar.

Klubbens mål

• Vi har som mål att ta emot och utbilda alla hundägare i Nyköping som vill gå kurs.
  • Vi ska genom att sprida kunskap om hund öka hundägaransvaret bland Nyköpings hundägare.

Klubbens vision

• Vi ska vara Sveriges trevligaste brukshundklubb.
  • Vi ska vara en klubb för alla Nyköpings hundägare och hundar oavsett ras.
  • Med hög kompetens och hundens bästa i centrum ska vi jobba för ett aktivt hundliv, god hundhållning och sträva efter tävlingsframgångar.

Klubbanda

• Passion, glädje och nyfikenhet.
  • Vi tränar med respekt och omtanke om våra hundar.
  • Alla är välkomna att bli medlemmar.
  • Alla bidrar till en god gemenskap där vi hälsar på varandra och bemöter varandra med hänsyn och respekt.
  • Klubben är till för medlemmarna och medlemmarna är klubben.
  • Medlemmarna ska kunna känna stolthet över klubben.

Klubbmöten 2018

11 april kl. 19:30

Årsmöte 2018

Klubbmöten: Är det något du vill ta upp på mötet så kontakta ordförande eller vice ordförande senast 1 vecka innan mötet.

Här finns vi