skip to Main Content
Nominering Till Styrelsen

Nominering till styrelsen

Nu är det dags att nominera kandidater till nästa års styrelse! Kanske är du själv intresserad eller vet du någon medlem som skulle passa? Välkommen att maila dina förslag till styrelsen@nykopingsbk.se

Mer information hittar du här: Information från valberedningen

I somras ändrades valordningen i Svenska Brukshundklubbens normalstadgar, som gäller alla lokalklubbar. Det betyder att valberedningen jobbar på ett nytt sätt jämfört med tidigare år. Senast den 15 november ska valberedningen ha ett preliminärt förslag på styrelse inför årsmötet 2021. Förslaget kommer att delges alla medlemmar som kan komma med ytterligare förslag fram till 15 december. Därefter går det inte att nominera fler kandidater så passa på nu!

Här kan du läsa mer om den nya valordningen.

Back To Top