Var Med I Vettrislotteriet!

Var med i Vettrislotteriet!

Nu startar klubbens lotteri tack vare ett samarbete med Vettris i Nyköping. Priserna går att använda till veterinärkostnader eller rehab/friskvård.

Klubben har ansökt om lotteritillstånd och kan nu skapa olika lotterier. Detta är det första, vi hoppas skapa fler. Genom att köpa en eller flera lotter stöder du klubbens ekonomi. Vettris har ställt upp med fina vinster så vi får 8000kr i klubbkassan om ni köper alla 100 lotterna.

Du deltar genom att maila namn, tel nr och mailadress till ordforande@nykopingsbk.se och Swisha 80kr till klubbens 123 613 09 42.

Du kan önska dig ditt önskenummer, om det är upptaget får du det närmsta möjliga. Maila direkt så ökar chansen att du får just ditt nummer! Först till kvarn gäller. Köpta nummer kommer att publiceras på Facebook-sidan en gång i veckan, bara ditt förnamn kommer att stå på den listan, hela ditt namn och kontaktuppgifter behåller jag till dragningen.