Ny hemsida!

Vi avslutade 2017 med en sönderhackad hemsida… Vilket skapat en hel del problem för delar av verksamheten. Medlemmar och blivande medlemmar har skickat in intresse- och medlemsanmälningar som tyvärr aldrig kommit fram… Vi hoppas innerligt att vi luskat reda på er så ingen kommit bort i kaoset.

Men nu till det roliga i det tråkiga 😉
När vi insåg vidden av hackningen så blev det ju helt klart för oss att det var dags att ta den nya hemsidan i bruk. En hemsida som vi hoppas kommer fylla era behov.
Tack vare Thomas på Anderberg Media har vi fått möjligheten att få en hemsida som är i en klass för sig. Det här är den andra hemsidan som Thomas sponsrar vår klubb med, och när jag pratar med Thomas så inser jag att det är hans sätt att ge tillbaka till klubben. Han har möjligheten och vi är tacksamma som får ta del av den.

Så nu är den äntligen här!!!
Välkomna till ett nytt år – 2018 och vår nya hemsida!